για παιδάκια 5-6 ετών

Little Super Stars

Μέσα από ιστορίες, τραγούδια κίνησης, δαχτυλοκουκλίτσες, κουκλοθέατρο, παιχνίδια ρόλων, παιχνίδι (messy play) και κατασκευές μαθαίνουμε Αγγλικά. Χρησιμοποιούμε την κιναισθητική μέθοδο (Kinaesthetic learning) και την πολυαισθητηριακή μέθοδο (Multisensory learning).

για παιδάκια 6-7 ετών

Super Stars

Οι ιστορίες, τα πειράματα, τα παιχνίδια ρόλων, το κουκλοθέατρο, οι φορεσιές και τα καπέλα πρωταγωνιστούν σε αυτό το τμήμα. Η κίνηση (Kinaesthetic learning), το τραγούδι και το θέατρο ( Educational Drama) και τα πειράματα (STEAM) δημιουργούν ένα υπέροχο περιβάλλον μάθησης.

Τα παιδιά επικοινωνούν, συνεργάζονται και ανακαλύπτουν τον κόσμο στα Αγγλικά.

Σε αυτό το τμήμα επίσης, τα παιδιά διδάσκονται τους ήχους των γραμμάτων (Phonemic Awareness)

Σε αυτό το υπέροχο τμήμα οι μαθητές μαθαίνουν τους ήχους των γραμμάτων (Phonemic Awareness), τη γραφή των γραμμάτων, τους κανόνες και τα σύμβολα (Phonics) με σκοπό την ανάγνωση λέξεων και στη συνέχεια προτάσεων (Reading Skills).

Junior A

για μαθητές Β’ ή Γ’ Δημοτικού

Τα παιδιά μαθαίνουν λεξιλόγιο και γραμματική μέσα από κίνηση και επικοινωνία, με παιχνίδια ρόλων (role playing), τραγούδια, ποιήματα (chants and rhymes) και projects.

Junior B

Οι μαθητές μας σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται τις γλωσσικές δεξιότητες επιπέδου pre A1 Cambridge English σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες. (CEFR)

Αναπτύσσουμε όλες τις δεξιότητες: Listening, Writing, Speaking μέσα από πληθώρα δραστηριοτήτων όπως storytelling, role playing, projects, sketches, chants, board games, puppets and action songs.

Χρησιμοποιούμε μεθόδους όπως Story based Learning and Experiential Learning.

mob_pick_junior_b

Senior Classes

Στις Senior Classes οι μαθητές διδάσκονται όλα τα skills (Listening, Writing, Speaking).

Με διαλόγους, αυτοσχεδιασμούς σε ιστορίες καθημερινής ζωής αλλά και ανάλυσης χαρακτήρων και καταστάσεων δουλεύοντας την κριτική ικανότητα (Critical thinking), την συνεργατικότητα (Cooperation) και την επικοινωνία (Communication).

A Senior

Οι μαθητές μας σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται τις γλωσσικές δεξιότητες επιπέδου A1 Cambridge English σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες. (CEFR)

B Senior

Οι μαθητές μας σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται τις γλωσσικές δεξιότητες επιπέδου  A2 Cambridge English σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες. (CEFR)

IMG_2708

C Senior

Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές έρχονται σε επαφή με πλούσιο λεξιλόγιο, ανάλυση εκθέσεων και  ενεργή συμμετοχή σε ομαδικές παρουσιάσεις διαφόρων θεμάτων. Τα μαθήματά μας είναι βασισμένα  σε ταινίες ( film based learning), σε τεχνικές δραματικής τέχνης ( Drama Conventions) όπως ο αυτοσχεδιασμός που επιτρέπει στους μαθητές να εξερευνούν τον κόσμο με τη μορφή ενός άλλου χαρακτήρα. Χρησιμοποιούμε τη μεθοδολογία CLIL (Ολοκληρωμένη Εκμάθηση Περιεχομένου και Γλώσσας) που συνδυάζει τη διδασκαλία ενός γνωστικού αντικειμένου (Γεωγραφία, Ιστορία, Μαθηματικά, Βιολογία) με την εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

Exam Classes

Στις τάξεις εξετάσεων δουλεύουμε δημιουργικά όλα τα Skills (Listening, Writing, Reading, Speaking) καθώς επίσης και δεξιότητες του 21ου αιώνα όπως Presentation Skills, Public Speaking and Computer Skills. Στα τμήματα αυτά έχουμε το βραβευμένο πρόγραμμα Deeper Learning για πραγματική γνώση και χρήσης της γλώσσας.

Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο Youth Conference όπου θα παρουσιάσουν την εργασία τους παρουσία μαθητών και καθηγητών από όλη την Ελλάδα.

Οι μαθητές μας επιτυγχάνουν στις πιο δύσκολες εξετάσεις γλωσσομάθειας, Cambridge exams γιατί έχουν δουλέψει άριστα academic and presentation skills.

Prep centre

D Class

Οι μαθητές μας σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται τις γλωσσικές δεξιότητες επιπέδου  A2 Key Cambridge English σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες. (CEFR)

E Class

Οι μαθητές μας σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται τις γλωσσικές δεξιότητες επιπέδου B1 Preliminary Cambridge English σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες. (CEFR)

IMG_6704

FCE Class

Οι μαθητές μας σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται τις γλωσσικές δεξιότητες επιπέδου B2 FCE Cambridge English σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες. (CEFR)

C1 Advanced

Οι μαθητές μας σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται τις γλωσσικές δεξιότητες επιπέδου  C1 Advanced Cambridge English σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες. (CEFR)

C2 Proficiency

Οι μαθητές μας σε αυτό το επίπεδο
διδάσκονται τις γλωσσικές δεξιότητες επιπέδου  C2 Proficiency Cambridge English σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες. (CEFR)

IELTS Courses

Τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις IELTS με σκοπό να πετύχετε το επιθυμητό σκορ για σπουδές στο εξωτερικό

Το πρόγραμμα μας καλύπτει τις απαιτήσεις και των 4 ακαδημαϊκών ενοτήτων της εξέτασης και παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.